Professionele SEO en Linkbuilding na Google Penguin Update

Google verandert regelmatig zijn zoekalgoritme en bestraft dubbele inhoud, vermindert spam en elimineert slechte technieken voor het bouwen van links met irrelevante links, allemaal om uw website een betere positie in Google-zoekopdrachten te geven.

Als u het laatste Google SEO-nieuws en updates zoals “Penguin” niet volgt, kunt u uw websitepositie in zoekmachines zoals Google verliezen. Het idee achter de creatie van het Google Penguin-algoritme wordt weerspiegeld in het belonen van sites met unieke inhoud. Voor optimale prestaties die NIET gebaseerd zijn op de positionering en technieken van een spamwebsite, professionele SEO-diensten voor SEO linkbuilding die geen spam bevat SEO-trucs en -methoden worden voortdurend gebruikt om te voldoen aan de Google-regels en deze te volgen.

SEO-technieken voor het bouwen van links na een update van de Penguin-algoritmen en het behouden van een positief effect op het positioneren van websites in zoekopdrachten, maken deel uit van de oude SEO-regels van Google:

Artikel inzending– Het indienen van artikelen is een goede manier van marketing en het opzetten van backlinks naar uw website. Nu is het indienen van artikelen een steeds zeldzamere manier om terug te linken, aangezien Google veel artikeldirectory’s heeft gevonden en deze als spam heeft gedefinieerd. We hebben nog steeds een aantal goede artikeldirectories waar u uw geschreven artikelen kunt plaatsen, en een van deze goede artikeldirectory’s is precies deze waar u mijn artikel leest. Toch geldt dezelfde regel als voorheen: schrijf goede artikelen, maak een goed en uniek artikel.

Teruglinks van forumprofielen– Forums zijn geweldige plaatsen waar u links kunt plaatsen. Op de meeste forums hebben we een tekstveld, een veld onder je profiel en de huidige profiel online handtekening. Dit is een goede plek waar u een korte tekst kunt schrijven en de teruglink naar uw website kunt laten verwijzen.

Reacties op blogs– U kunt reacties achterlaten op blogs en uw persoonlijke mening kenbaar maken. Hierdoor kunnen sommige blogbezoekers meer te weten komen over uw “SEO-diensten“. Naast de houdingen en meningen die op blogs kunnen worden geplaatst, kunt u de links naar uw website instellen die blogbezoekers verder naar uw website leiden. U moet blogs vinden die een onderwerp hebben dat geschikt is voor uw niche en u moet controleren of blogs hebben volg, of geen volg terug links.

Je moet blogs vinden die links hebben gevolgd om het juiste effect te bereiken met Google.

Hoe weet je of het volgt of niet?

Als je HTML-code kent, zal het niet moeilijk te vinden zijn, selecteer gewoon de opmerking met link en je kunt de bron zien, alles wordt getoond. Als u geen HTML-code kent, moet u enkele SEO-tools gebruiken om aan te tonen dat de teruglink niet volgt. U moet aandacht besteden aan uw opmerkingenparameters. Voordat u een opmerking plaatst, moet u er zeker van zijn dat uw opmerking hetzelfde onderwerp heeft als het artikel, dus het kost wat tijd om het artikel te lezen en de inhoud te begrijpen. Vermijd korte opmerkingen zoals deze “dit is een leuk artikel” want de moderator zal niet toestaan ​​dat dergelijke opmerkingen worden gepubliceerd.

Als u de Google-updates niet volgt en uw website is getroffen door een nieuwe Penguin-update, moet u uw backlinks in de gaten houden en enkele van de linkbuilding-technieken vinden die Google nu straft.

Wat moet worden vermeden?

Gevaarlijke websites– Gevaarlijke websites die veel reclame in de inhoud hebben, deze websites worden al bestraft of bestraft door Google. Gevaarlijke websites die spam of geweld en pornografie promoten, zijn NIET goed voor het opzetten van links. Google controleert de locatie waar het gebruikers naartoe leidt.

Terugbetaalde links– Alle backlinks die u betaalt voor advertenties op andere websites, om uw website te promoten en specifieke zoekwoorden te targeten, moeten worden afgeschaft. Google is van mening dat elke stroom van betaalde advertenties slecht is voor organisch zoeken.

Spamblog-opmerkingen– Blogcommentaar met een lage Page Rank zonder filters om spamcommentaar te verwijderen, zal uw website niet helpen om beter te worden gepositioneerd in Google-zoekopdrachten. De nieuwe Google Penguin-update straft blogs die geen goede inhoud hebben en veel ankertekst hebben. Elke blog, elke website die reacties niet filtert, is een soort spam, dus als je een link instelt, kan je website op spam lijken.

U moet organische backlinks vinden en krijgen. Als u niet weet hoe u organische backlinks kunt krijgen en niet zeker weet hoe u niet gestraft kunt worden door Google, kunt u het beste een professionele SEO-service zoeken om voor uw SEO te zorgen. Uw website moet een goede en unieke inhoud hebben, goede inhoud zal helpen voor een betere positionering in Google-zoekopdrachten voor alle pagina’s op uw website.


Bron: Sasa Foto

Geef een antwoord