Met affiliate marketing online geld verdienen?

Waarom zou het kunnen gebeuren? Waarom faalden zoveel mensen met Affiliate Marketing? Veel bekende online marketinggoeroes zeggen dat online geld verdienen een niet moeilijk, iedereen kan het! De overgrote meerderheid van 97% van de “toekomstige aangeslotenen” slaagde er echter niet in. Vertellen ze leugens?

Nee, ze vertellen je geen leugens!

De reden waarom mensen faalden, is dat ze in het begin een aantal veelvoorkomende fouten hebben gemaakt die hen tot mislukking hebben geleid, ze zijn gewoon niet in staat om vooruit te komen. En door ze aan te wijzen, hoop ik dat u in de toekomst met meer vertrouwen kunt lopen:

1) Ze kenden de basisprincipes van Affiliate Marketing niet:

Kun je een boom omhakken als je niet weet hoe je de zaag moet gebruiken? Kun je online geld verdienen als je niet weet wat je methode is en hoe het werkt? Ik denk dat je je antwoord hebt, want op die manier kan niets worden bereikt.

Het draait allemaal om het leggen van een sterke basis om het in de toekomst te laten groeien. Om te slagen als Affiliate, moet je wat tijd besteden om te leren wat het is, hoe het werkt, waar de grootste plaats is om aan deel te nemen, hoe je een website kunt maken, hoe je mensen kunt ‘marketing’… Ik weet dat het klinkt zoals veel werk om te doen, maar het is het waard.

2) Ze hebben geen juist, bewezen proces gevolgd om te slagen:

Het is alsof je een huis bouwt zonder blauwdruk! Het klinkt gek, toch? Je kunt het natuurlijk zelf uitzoeken, maar wat gebeurt er als het niet lukt? Wat zou er gebeuren als je veel geld zou uitgeven met “trial and error” keuzes zonder enig resultaat te zien?

Er zijn mensen die het eerder hebben gedaan, ze hebben veel geld uitgegeven aan hun “trial and error”-fase voordat ze de echte manier ontdekten die werkt. Als je echt sneller en to the point wilt gaan, is leren van hun ervaring en je eigen ervaring de manier om dat te doen! Ondernemen is een teamwerkspel, ga niet alleen!

U moet echter goed op de hoogte zijn van SCAMS, er zijn er veel op internet. De meesten van hen beloven ons een “magische pil” om snel rijk te worden. Het is lief, maar het is een mythe. Verspil uw kostbare tijd en geld er niet aan!

3) Ze stoppen TE snel:

Ik weet hoe teleurstellend het is als we mislukkingen tegenkomen, hoe gênant het is als we fouten maken en anderen ons uitlachen, hoe frustrerend het is als we geen resultaten zien na hard werken. Ik ken ze allemaal omdat ik ze net als jij heb meegemaakt. Ga je stoppen? NIET DOEN! Als je stopt, sluit je je aan bij de 97% mensen.

Dus hoe blijf je vooruit gaan? Mijn ervaring is dat als je ongewenste resultaten ziet, je de grondoorzaken ervan moet analyseren om iets te veranderen. Als uw website uw bezoekers niet lang kan vasthouden, probeer deze dan opnieuw te ontwerpen. Als uw marketingmethode niet goed werkt, probeer dan een andere methode of implementeer deze met een andere aanpak. Als je je slecht voelt en niet wilt werken, ontspan je gewoon en kom er later op terug als je verfrist bent. Onthoud dat we allemaal uniek zijn op verschillende manieren, iets kan met mij werken, maar niet met jou, en vice versa. Kies je eigen manier om jezelf te motiveren, het is de sleutel tot succes!

De bovenstaande 3 dingen zijn de meest voorkomende fouten die mensen hebben gemaakt om online geld te verdienen met Affiliate Marketing. Nu je weet waarom ze faalden, hoop ik dat je in een betere vorm zult zijn om in de toekomst een succesvolle Affiliate te worden!


Bron: Duy N. Khanh

Geef een antwoord