Wanneer heeft u te maken met crisiscommunicatie?

Wanneer heeft u te maken met crisiscommunicatie?

Wanneer in uw bedrijf, tijdens de communicatie blijkt, dat u onder een grote tijdsdruk komt te staan als bedrijf, kunt u spreken dat er een crisiscommunicatie heerst. Zo’n crisiscommunicatie kan zich voordoen als er een onverwachte situatie gebeurt. Het komt tegenwoordig vaak voor dat bepaalde onderdelen niet geleverd kunnen worden. Dan kunt u de productie van het door u te leveren product niet nakomen. Bij zo’n situatie moet u binnen uw bedrijf er alles aan doen om eventuele schade tot een minimum te beperken. Het is zeer belangrijk dat er bij een dergelijke dreiging zo snel mogelijk gehandeld wordt. Er moet transparant en duidelijk met de klant gesproken worden. U moet aangeven dat u zo snel mogelijk naar een oplossing zal zoeken om reputatieschade te voorkomen. Het handelen zal onder een enorme tijdsdruk plaatsvinden.

Wat is stakeholdermanagement?

Stakeholdermanagement is een belangrijk onderdeel in uw bedrijf. Het is een onderdeel van het bedrijf dat ervoor moet zorgen dat een bepaalde activiteit of project op de juiste manier zal plaatsvinden. Het zijn de personen of bepaalde groepen in uw bedrijf die invloed op een bepaald project hebben. Deze personen werken vanuit een bepaald standpunt om de gestelde doelen te kunnen bereiken. Stakeholdermanagement zal ervoor moeten zorgen dat de doelen ook daadwerkelijk bereikt worden. Wanneer een directie hiervoor de geschikte personen heeft, is het een solide bedrijf.

Het inschakelen van Public Matters

Wanneer u als bedrijf hulp nodig heeft dat gespecialiseerd is in communicatie en het beïnvloeden van het beleid, dan kunt u daarvoor contact opnemen met Public Matters. Het is een belangrijke beslissing die u als directie neemt wanneer u gebruik wilt maken van Public Matters. Het bureau is in staat om u te helpen om uw positie, die u wilt hebben, te bereiken of kunt verbeteren. Ze werken zowel in de politiek, publiekelijke arena, maar ook op bestuurlijk niveau. Door de vele jaren ervaring kunnen ze u op de juiste manier helpen. Ze werken volgens de meest effectieve strategieën. De afgesproken doelstellingen zullen bereik worden. Het werkterrein van Public Matters is zeer veelzijdig. U kunt daarbij denken aan de zorg, vastgoed, financiën, mobiliteit, technologie, food en retail en politiek. De werknemers bij Public Matters zijn creatief en zullen u op de juiste manier kunnen helpen en bijstaan. Aarzel dus niet en neem tijdig contact op.